Nieuwe trend in sneaker land

Tegenwoordig zijn de bekende sportmerken zoals Nike en Adidas zich meer en meer gaan richten op sneakers die modern en hip zijn. Waar deze merken zich vroeger concentreerden op het introduceren van nieuwe modellen per sport zie je nu tegenwoordig dat zowel Nike als Adidas de casual markt aan het vimages-18eroveren zijn met hun nieuwe collectie sneakers.

De nieuwe sneakers zijn bijna een nieuwe rage aan het worden bij zowel vrouwen en mannen, jong en oud. Je kan dus oprecht spreken van een gat in de markt. Maar wat maakt nu dat juist deze sneakers zo aanslaan bij het publiek? Die vraag is natuurlijk heel moeilijk te beantwoorden, maar een van de voordelen van een sneaker is natuurlijk het comfort. Het comfort van een sportschoen is nu eenmaal vele malen beter dan een zakelijke veterschoen. Dit is ook niet zo gek, want de sportschoen is juist gemaakt om comfortabel te lopen.

De nieuwe sneakers zijn in alle kleuren te verkrijgen. Van gras groen tot fel roze zijn deze modellen op de straat te zien. Om het helemaal exclusief te maken, kan je zelfs je eigen sneakers tegenwoordig zelf ontwerpen. Je kan dan online precies aangeven welke stoffen je graag in je sneaker verwerkt wil hebben. Daarnaast kan je ook de kleuren aanpassen om zo tot een sneaker te komen waarvan je kan aannemen dat werkelijk niemand anders op de hele wereld die ook draagt.

Tot slot over de prijzen hebben de grote merken ook nagedacht. Niet geheel onbelangrijk is het feit dat de prijzen namelijk niet exorbitant hoog zijn. Nee, de prijzen zijn net zo hoog als de prijzen van alle andere sneakers. De prijzen worden natuurlijk wel weer hoger wanneer je op zoek gaat naar exclusievere sneakers, maar ook hier geldt dat je dan er vrijwel zeker van kan zijn dat je niet iemand anders ziet rondlopen met dezelfde sneakers.