Waarom je Nike sneakers moet kopen

Het kiezen van een type schoen zegt veel over de koper. De schoenen die je koopt zeggen veel over jou. Lees hier wat het kopen van Nike sneakers over je zegt.

Emotionele Verbondenheid

Veel mensen hebben een passie voor Nike sneakers. Ze kopen en dragen ze omdat ze een oprechte liefde hebben voor de schoenen. Voor zulke mensen hebben de sneakers een persoonlijke betekenis of zijn ze emotioneel gehecht.

Exclusiviteit

Wie houdt nou niet van schoenen die je niet bij een ieder tegenkomt? Vandaar dat de zeldzame modellen duurder zijn dan de standaard modellen. De fanatieke Nike liefhebbers die zich liever onderscheiden van de rest, kijken uit naar deze modellen en zijn bereid iets meer te betalen.

Comfort

Naarmate je ouder wordt ga je steeds meer kiezen voor schoenen die comfortabel zitten aan je voeten. Nike heeft voor elk voettype een gepaste schoen. Als het gaat om comfort dan wordt er niet zo zeer gelet op het model maar op hoe de voeten reageren op de schoenen.

Betaalbaar

De meeste Nike sneakers zijn betaalbaar. Er zijn mensen die goede en betaalbare schoenen willen.

Kleurfootball-1274661_960_720

Nike schoenen onderscheiden zich vaak door de kleur. Sommige mensen kopen een sneaker omdat er verschillende kleuren in zijn verwerkt en meer op een kunstwerk lijkt. Hun liefde voor kunst kun je ook merken aan hun schoenen.

Loyaliteit

Aan de hand van de schoenencollectie kun je uitmaken wat voor karakter eigenschappen iemand heeft. Loyale mensen gaan steeds terug om producten te kopen waar ze tevreden over zijn. Zo is dat ook het geval bij Nike sneakers. Door het groot aanbod aan modellen is het niet saai, omdat ze dan verschillende modellen kunnen aanschaffen.

Verzamelaars

Mensen die vasthouden aan een stijl, kopen een model in alle kleuren. Als de kleuren mooi zijn of niet, ze schaffen ze aan omdat het past bij hun stijl.